Samsun'da 8 Şubat tarihinde fırtına nedeniyle karaya oturduktan sonra Mert Plajı'na sığınan Feruz isimli gemi römorkörler eşliğinde plajdan çıkartıldı.
8 Şubat tahininde Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan fırtına hayatı felç etmiş, Karadeniz'de oluşan dev dalgalar nedeniyle Samsun'da Malta bandıralı Feruz isimli gemi Mert Plajı'nın bulunduğu yerde karaya oturmuştu. Karaya oturan gemi dev dalgalardan kurtarılmak için Mert Plajı içine çekilmiş ve o günden bu yana Mert Plajı içinde bekletiliyordu.
Mert Plajı içinde 17 gündür bekletilen gemi römorkörler eşliğinde yaklaşık 4 saatlik bir çalışmanın ardından plajdan çıkartıldı. - SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Plaja Sığınan Gemi Kurtarıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.