Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü, Hizan'da düzenlenen törenle kutlandı.

10.04.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü, Hizan'da düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen tören, İlçe Emniyet Amiri Celal Tekekaya tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra kültür merkezi konferans salonunda devam eden programda konuşan Kaymakam Sedat İnci, ülkenin dört bir tarafında çalışan, milletin huzur ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polis teşkilatı mensuplarının günlerini kutladı.

İnci, polisin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkın can ve mal güvenliğini, huzur ve asayişi temin, suçlularla mücadele, suç işlenmesini önlemek ve suçluları yakalayarak adalete teslim edilmesini sağlamak gibi görevleri olduğunu belirtti.

İnci, "Polis teşkilatımıza, huzur ve güvenliği sağladığı için Hizan halkı adına müteşekkiriz. Polislik görevini yürüten arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum" diye konuştu.

Hizan Gençlik Tiyatrosu oyuncularının skeç gösterisiyle son bulan törene, Hizan Belediye Başkanı İhsan Uğur, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement