Polisten Aşure İkramı - Son Dakika
Yerel

Polisten Aşure İkramı

Polisten Aşure İkramı

Isparta'da polisin aşure ikramı geleneği, bu yıl da gerçekleştirildi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Cuma namazından sonra Özel İdare Parkı alnında kurulan çadırda vatandaşlara aşure ikram etti.

22.11.2013 16:07

Isparta'da polisin aşure ikramı geleneği, bu yıl da gerçekleştirildi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Cuma namazından sonra Özel İdare Parkı alnında kurulan çadırda vatandaşlara aşure ikram etti. Yağışlı havaya rağmen aşure dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, plastik kaplarda dağıtılan 2 bin aşure paketinin üzerinde "Polis asla para ve kontör istemez", "Apartman giriş kapınızın ilk güvenlik kapısı olduğunu unutmayın", "Tanımadığınız kimselere kapınızı açmayın" şeklindeki uyarı etiketleri dikkat çekti.

Dua edilmesinin ardından başlayan aşure dağıtımına Vali Vahdettin Özkan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Or da katıldı. Sıraya giren vatandaşlara aşure paketlerini Vali Özkan ve İl Emniyet Müdürü Or dağıttı. Vali Özkan, "Muharrem ayı bereketi yağmurla birleşince güzellik kattı. Polisin görevi vatandaşla beraber güvenlik hizmeti vermek.Hizmetinizi vatandaşla birleştirebildiğiniz zaman bu hizmet daha da etkinleşir, yaygınlaşır, benimsenir.Muharrem ayında güzel bir gelenek olarak aşure dağıtımın polis ve vatandaşla birilikte ifa edilmesi çok büyük zenginlik" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisten Aşure İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement