Prof. Dr. Hüsrev Hatemi Türkiye'deki Tıp Tarihini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Hüsrev Hatemi Türkiye'deki Tıp Tarihini Anlattı

Prof. Dr. Hüsrev Hatemi Türkiye\'deki Tıp Tarihini Anlattı

Prof. Dr. Hüsrev Hatemi, Edirne Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı Edirne Devlet Hastanesi’nin düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı.

09.04.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Hüsrev Hatemi, Edirne Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı Edirne Devlet Hastanesi'nin düzenlediği seminere konuşmacı olarak katıldı. Hatemi, seminerde Türkiye'deki tıp tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Edirne Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen ve alanında ün yapmış Prof. Dr. Hüsrev Hatemi'nin konuşmacı olarak katıldığı 'Türkiye'de Tıp Tarihi' konulu konferans Edirne Devlet Hastanesi'nin Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Bazı şehirlerin kendisi ve dünya için özel olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Hüsrev Hatemi toplantıda yaptığı konuşmada, "Edirne benim için güzel bir şehirdir. Edirne'ye her gelişimde yeni bir heyecan ve mutluluk duyuyorum" dedi. Hatemi seminerde, Türkiye'deki tıp tarihi hakkında davetlilere ayrıntılı bilgiler verdi.

Büyük ilgi gören seminere, Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ertem, Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İlhan Açıkgöz, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Oğuz Öksüzler, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Selma Heves, Edirne Devlet Hastanesi Yönetici Uzm.Dr. Gürhan Çelik, Sultan II.Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi Sorumlusu Hakan Akıncı, Doç.Dr. Ratıp Kazancıgil, Prof.Dr. Armağan Tuğrul, Prof.Dr. Murat Tuğrul, Prof.Dr. Sibel Güldiken ve sağlık çalışanları katıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Hüsrev Hatemi Türkiye'deki Tıp Tarihini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement