Profesöre İkramiye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Profesöre İkramiye Çıktı

Profesöre İkramiye Çıktı

Milli Piyango İdaresi ile Amasya Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 19 Haziran tarihli çekilişe katılan Amasya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gökdere’ye ikramiye çıktı.

20.06.2014 09:38

Milli Piyango İdaresi ile Amasya Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 19 Haziran tarihli çekilişe katılan Amasya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gökdere'ye ikramiye çıktı.

Yavuz Selim Meydanı'nda beraberinde Vali İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile birlikte çekilişi izleyen Prof. Dr. Gökdere'nin elindeki ücretsiz televizyon çekiliş biletine 1 adet 82 ekran LCD televizyon isabet etti.

Biletini görevlilere ibraz edip "Şu ana kadar kibrit kutusu bile çıkmamıştı. Herhalde hayatımızın dönüm noktası bu oldu" diye konuşan Gökdere'nin yanı sıra 4 talihliye daha televizyon verildi.

Amasya Tamimi'nin yayınlanışının 95. yılı anısına üzerinde Amasya'nın fotoğrafının yer aldığı biletlerden 2 milyon adet basıldığını belirten Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Feda Öner, Milli Piyango İdaresi yetkililerine teşekkür etti.

Çekilişin ardından İsmail Altunsaray ve Besim Kapu tarafından konser verildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Profesöre İkramiye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement