PTT'nin Kuruluşunun 172. Yılı - Son Dakika
Yerel

PTT'nin Kuruluşunun 172. Yılı

PTT\'nin Kuruluşunun 172. Yılı

PTT'nin kuruluşunun 172.yıl dönümü törenle kutlandı.

19.10.2012 14:21

PTT'nin kuruluşunun 172. yıl dönümü törenle kutlandı.

Atatürk Caddesi'ndeki Atatürk anıtına çelenk sunan Özkan, çalışanlarla birlikte Malatya Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.

Malatya Valisi Şahin, tüm PTT çalışanlarının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

PTT Başmüdürü Özkan, Vali Şahin'e anma pullarından oluşan bir koleksiyon hediye etti.

Ziyaretin ardından Malatya PTT Başmüdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Zeki Özkan, PTT'nin kargo, bankacılık gibi hizmetlerini anlattı.

Kurban Bayramı'nda kargo taşımacılığında yüzde 10 indirim uygulayacaklarını belirten Özkan, bu bayram vatandaşların sevdiklerine kart atmaları için çeşitli yerlere stantlar kurduklarını dile getirdi.

Vatandaşların kart atarak bir nostalji rüzgarı oluşturmalarını isteyen Özkan, "Malatya Park AVM'de vatandaşların kolay ulaşabilmesi için bir stant oluşturduk. Teknolojik imkanlarla insanlar birbirlerinin özel günlerini, bayramlarını kutluyorlar. Ancak bunların hiç biri kartpostalın yerini tutamaz. Vatandaşlarımızın bu bayram bir nostalji rüzgarı oluşturmalarını istiyoruz. Gelin Kurban Bayramı'nda sevdiklerimize bir kart atalım" dedi.

PTT hizmet binasına geçen Özkan, bankacılık işlemi için sıra alan ve günün 172. müşterisi olan kişiye özel hazırlanmış pul koleksiyonu ve çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Ensar Özdemir

Yayıncı: Cemal Coşkun - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT'nin Kuruluşunun 172. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement