Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Tosya'da bayramlaşma töreni düzenlendi.

28.07.2014 15:19

Tosya ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Tosya Belediye Düğün Salonu'ndaki törende konuşan Kaymakam Mehmet Türköz, bayramların sevinçleri büyütme mevsimi olduğunu belirtti.

Toplumda önemli bir yere sahip olan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Kaymakam Türköz, şunları söyledi:

"Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu özel günleri anlamlı kılmak için kardeşlik ve dayanışma duygularımızı tazeleyerek, bir kez daha kucaklaşalım. Ayrıca bu bayramda, kapısına birinin gelmesini bekleyen yaşlılarımızın ve evinden uzak yaşayan, fakirlikten bayram kutlayamayacak durumda olan insanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini almayı da unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, herkesin bayramını en içten duygularımla kutlarım."

Törene, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya ilçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Türköz, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit yakınları ve gazileri ziyaret etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement