Regaip Kandili - Son Dakika
Yerel

Regaip Kandili

Regaip Kandili

AK Parti Sinop İl Başkanı Tokmak: "Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiret kapılarını ardına kadar açtığı bu günlerin ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları'na hayırlar getirmesini diliyorum"

01.05.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, "Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiret kapılarını ardına kadar açtığı bu günlerin ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları'na hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Tokmak, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, mübarek üç ayların manevi yüceliğine ve bereketine açılan kapı olan Regaip Kandili'ne erişmenin mutluluk ve heyecanı içinde olduğunu belirtti.

Adını meleklerden alan mukaddes gecenin, bir o kadar kıymetli olan Cuma gecesi ile bir araya gelmesinin ayrı bir önem arz ettiğini ifade eden Tokmak, mesajında şunları kaydetti:

"Allah, bu gecede müminlerine ihsan ve ikramlarda bulunurken, bu geceye hürmet edenleri affeder ve dualarını görür. Böylesine mukaddes gün ve geceler sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularını artırırken, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek biz Müslümanları birbirine daha da yakınlaştırır. Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiret kapılarını ardına kadar açtığı bu günlerin ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları'na hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca Mısırda zulme uğrayan din kardeşlerimizin böyle bir gecede huzura kavuşmalarını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Regaip Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement