Saadet Partisi'nden, Zonguldak İl Müftüsü Korkmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nden, Zonguldak İl Müftüsü Korkmaz'a Ziyaret

Saadet Partisi\'nden, Zonguldak İl Müftüsü Korkmaz\'a Ziyaret

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat'tan Zonguldak İl Müftüsü olarak atanan Nuh Korkmaz'ı ziyaret etti.

24.01.2013 17:14

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat'tan Zonguldak İl Müftüsü olarak atanan Nuh Korkmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat'tan Zonguldak'a atanan Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'a çalışmalarında ve görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, "Ahlak ve maneviyat kültürüyle yola çıktık. Kurumları çok önemseyen bir anlayışa sahibiz. Kurumların da bu yolda olmasını önemsiyoruz. Bu konuda gerek bizim yapacaklarımız gerekse kurumların bize karşılıklı olarak yardımları olacaktır. Din hizmetlerini gerçekten önemsiyoruz. Allah beraber hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Tekrar yeni görevinizde başarılar dilerim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz ise "Cenab-ı hak Zonguldak'ta yapacağımız hizmetlerde muvaffak kılsın. Biz insanlara gönlümüzü ve kalbimizi açan insanlarız. Zaten İslamiyet'in de emri budur. Kent halkını sıcak buldum. İnşallah bu sıcaklık görevlerimiz süresince de devam eder" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nden, Zonguldak İl Müftüsü Korkmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement