Şadıllı Köyü'ne Hayırseverler Tarafından Cami Yaptırıldı - Son Dakika
Yerel

Şadıllı Köyü'ne Hayırseverler Tarafından Cami Yaptırıldı

Şadıllı Köyü\'ne Hayırseverler Tarafından Cami Yaptırıldı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi, Şadıllı Köyü’nde hayırseverler tarafından yaptırılan yeni cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

15.06.2015 16:33

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi, Şadıllı Köyü'nde hayırseverler tarafından yaptırılan yeni cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Caminin açılışına çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen programda din görevlileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim, mevlid-i şerif, ilahiler ve çift ezan cemaate duygulu anlar yaşattı.

Protokol tarafından hep birlikte caminin açılış kurdelesi kesildikten sonra, İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Müftü Özler konuşmasında, "Allah'ın mescitlerini, ancak Allah'a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte onların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur." (Tevbe/18) ayetini açıklayarak Müslümanların temel görevlerinden birinin de mescitlerin imarı olduğunu hatırlattı. Özler, konuşmasını bu caminin yapımı için emek verenlerin emeklerinin karşılıksız kalmayacağını söyleyerek caminin yapımında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek tamamladı.

Daha sonra birlikte kılınan öğle namazının ardından açılış programına katılan vatandaşlara yapılan yemek ikramıyla birlikte program sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şadıllı Köyü'ne Hayırseverler Tarafından Cami Yaptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement