Sağ Sahil'de Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sağ Sahil'de Devir Teslim Töreni Yapıldı

Sağ Sahil\'de Devir Teslim Töreni Yapıldı

Salihli Sağ Sahil Sulama Birliğinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

24.09.2012 15:04

Salihli Sağ Sahil Sulama Birliğinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Çelikkaya, devir teslim töreninde Fikret Ceylan'a Sağ Sahil Sulama Birliğine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi.

Devir teslim törenin ardından açıklamada bulunan Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Çelikkaya, "Başkanlıklar gelip geçicidir. Kurumlar ise kalıcıdır. Bu zamana kadar bir çok başkanımız bu güzide kurumda görevler aldı. ve hepsi görevini layıkıyla yerine getirdi. Fikret Başkanımızda birliğimize bir çok katkılarda bulundu. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizde bu bayrağı daha yüksek noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu birlik hepimizin. Ben değil biz mantığı ile birliğimizi en güzel şekilde yönetmenin gayreti içerisinde olacağız. Fikret Başkanımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim." dedi.

Fikret Ceylan ise yaptığı konuşmada " Yeni başkan seçilen İbrahim Çelikkaya'ya bundan sonraki görevinde başarılar dilerim. Başkanımızın birliği layıkıyla yöneteceğine olan inancım tam. Başkanımızın da ifade ettiği gibi bu bir bayrak yarışıdır. Bugün dün ben vardım bugün başkanımız. Önemli olan kurumun güzel bir şekilde çalışması. Bugüne kadar başkan sıfatı ile görev aldım. Bundan sonra meclis üyesi olarak çalışacağım. Hep birlikte kurumumuzun daha güzel yerlere gelmesi için el birliği ile çalışacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağ Sahil'de Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement