Sağlık Sen'den Eğitim Protokolü - Son Dakika
Yerel

Sağlık Sen'den Eğitim Protokolü

Sağlık Sen\'den Eğitim Protokolü

Tek İlke İşyeri Hekimliği Eğitim Kurumu ile Sağlık Sen Manisa Şubesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

23.06.2014 15:39

Tek İlke İşyeri Hekimliği Eğitim Kurumu ile Sağlık Sen Manisa Şubesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Temel İşyeri Hekimliği, İşyeri Hekimliği Yenileme ve Diğer Sağlık Personeli eğitimlerini kapsayan eğitim işbirliği protokolü Sağlık Sen Manisa Şubesinde Şube Başkanı Mustafa İrgat ve Tek İlke İşyeri Hekimliği Eğitim Kurumu Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Topal arasında imzalandı.

Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat, imzalanan protokol hakkında şunları söyledi:

"İşyeri Hekimliği Temel eğitimi 220 saat ve 35 günden oluşmakta. Bunun 90 saat ve 15 günü uzaktan eğitim, 90 saat ve 15 günü örgün eğitim 40 saat ve 5 günü de uygulamalı eğitimi kapsıyor. Eğitim sonunda başarılı olanlara ÖSYM tarafından İşyeri Hekimliği Belgesi verilecek. İşyeri Hekimliği Yenileme Eğitimi ise 40 saat 5 gün örgün eğitim şeklinde verilecek. 2003 sonrası Sağlık Bakanlığından alınan sertifikalar geçersiz sayılacaktır. Eğitim sonunda herhangi bir sınav olmadan belge yenilemeleri yapılacak. Diğer sağlık personeli eğitimi ise 90 saat 15 gün sürecek olup, 45 saat 7,5 gün uzaktan eğitim, 45 saat 7,5 gün örgün eğitim olarak verilecek. Eğitim sonunda ÖSYM tarafından yapılacak olan sınavda başarılı olanlara Diğer Sağlık Personeli belgesi verilecek."

Yapılan protokol gereği, işyeri Hekimliği temel eğitimi KDV dahil bin 250 TL, işyeri hekimliği yenileme eğitimi KDV dahil 750 TL, diğer sağlık personeli eğitimi ise KDV dahil 750 TL olarak belirlendi.

Yapılan konuşmaların ardından Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat ve Tek İlke İşyeri Hekimliği Eğitim Kurumu Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Topal arasında protokol imzalandı.

Tek İlke İşyeri Hekimliği Eğitim Kurumu Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Topal da imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Sen'den Eğitim Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement