Sağlık- Sen'den İl Sağlık Müdürü Alemdar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık- Sen'den İl Sağlık Müdürü Alemdar'a Ziyaret

Sağlık- Sen\'den İl Sağlık Müdürü Alemdar\'a Ziyaret

Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Sönmez ve işyeri temsilcisi Recep Altıntaş Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar'ı ziyaret etti.

30.01.2014 11:33  Güncelleme: 11:35

Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcısı Özcan Tıkan ve işyeri temsilcisi Recep Altıntaş Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar'ı ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü komuta kontrol merkezi ve 112 çalışanlarının sorunlarının ele alındığı ziyarete İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Rana Beşler de eşlik etti.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez başta personel yetersizliğinden kaynaklanan iş yükünün artışından dolayı sağlık çalışanlarının tükenmişlik oranının yükseldiğinin altını çizdi. Sakarya'dan tayin olan personelden dolayı hem kamu hastanelerinde hem de 112 noktalarında nöbetlerde ciddi bir artışın gözlendiğinin altını çizdi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar ise İl Sağlık Müdürlüğü'nde yetkili sendika olan Sağlık Sen'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Tayinlerden dolayı personel sayımızda düşme oluyor. İlimize tayin olanlarla ve ihtiyaç duyduğumuz personeli Bakanlıkla görüşerek inşallah en kısa zamanda tamamlayacağız. Bakanlığımızın tahsis ettiği yeni 8 adet ambulansımızı teslim aldık ilimize hayırlı olsun. 112 noktalarımızdaki ambulanslarımızı modernize ederken, Yenikent Devlet ve Toyotosa Devlet Hastanelerimizdeki ambulanslarımızı da yenileyeceğiz" dedi.

Alemdar, ziyaretinden dolayı Sakarya'da yetkili sendika olan Sağlık Sen'e teşekkür ederek çalışanların sorunlarının çözümü noktasında kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık- Sen'den İl Sağlık Müdürü Alemdar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement