Sağlıktaki Faaliyetleri Vali Büyük'ü Memnun Etti - Son Dakika
Yerel

Sağlıktaki Faaliyetleri Vali Büyük'ü Memnun Etti

Sağlıktaki Faaliyetleri Vali Büyük\'ü Memnun Etti

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü 2012 İkinci Dönem ve 2013 yılı Faaliyetleri ile ilgili Vali Mustafa Büyük'e ve Sağlıktan Sorumlu Vali Yardımcısı Şakir Özdikici'ye sunum gerçekleştirdi.

09.02.2014 12:52

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü 2012 İkinci Dönem ve 2013 yılı Faaliyetleri ile ilgili Vali Mustafa Büyük'e ve Sağlıktan Sorumlu Vali Yardımcısı Şakir Özdikici'ye sunum gerçekleştirdi. Sunumda İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Serdar Değirmenci, Dr. Mustafa Ezen, Dr. Rana Beşler, Yusuf Türkdoğdu, Şube Müdürleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) ve personel hazır bulundu.

Yapılan sunumda Sakarya İli Nüfus Bilgileri ve Nüfus Piramidi, Kamu Hastaneleri Mevcut Durumu, İl Geneli Mevcut Personel Durumu, Özel Hastane yatak Sayıları, Sağlık İstatistikleri, Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları, Bilimsel Çalışmalar, Eğitimler ve Tatbikatlar, Yatırımlar, Özel Sağlık Kuruluşları envanter ve Denetimleri, Ruhsatlandırma, Gerçekleştirilen Eğitim ve Bilgilendirme Faaliyetleri, Araştırma, Bilgi Sistemleri ve Sağlığın Geliştirilmesi Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları ve UMKE faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Sunumun ardından Vali Mustafa Büyük Yurt dışı ve içinde görevlendirilen UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) personeline belge vererek teşekkür etti.

Vali Büyük, "Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızla İlimizde yaşamakta olan Vatandaşlarımıza en etkin, en kaliteli hizmetleri sunmak adına çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürlüğümüzün faaliyetleri ile ilgili aldığım bilgilerden memnun kaldım. Tüm Sağlık Personelinin aynı azim, özveri ve titizlikle çalışmalarını bekliyor bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum" İfadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıktaki Faaliyetleri Vali Büyük'ü Memnun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement