Şahinbey Evlilik Okulu Her Yerde - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Evlilik Okulu Her Yerde

Şahinbey Evlilik Okulu Her Yerde

Şahinbey Belediyesince evlilik okulu projesi kapsamında evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerleri devam ediyor.

12.01.2012 13:53

Şahinbey Belediyesince evlilik okulu projesi kapsamında evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerleri devam ediyor.

Evlilik okulu proje kapsamında birçok kurumda eğitim seminerleri düzenleyen Şahinbey Belediyesi, Mütercim Asım İlköğretim Okulu öğrenci velilerine yönelik eğitim semineri düzenledi. Çıksorut Mahallesinde bulunan Mütercim Asım İlköğretim Okulu seminer salonunda düzenlenen ve yaklaşık 100 velinin katıldığı seminerde Psikolojik Danışman Sabri Özdemir aile içi şiddet konulu eğitim verdi.

Evlilikte eşlerin birbirine yardımcı olması gerektiğini ifade eden Psikolojik Danışman Sabri Özdemir, bunu uygulamalı olarak göstermek için seminere katılan aileleri yerlerinden kaldırarak, kol kola girmelerini istedi. Ayağa kalkarak çift oluşturan kişilerden birinin gözünü kapatmasını ve diğerinin onun koluna girerek gitmesi gereken yere götürmesini söyleyen Özdemir, çiftlerden gözü açık olanın diğerini verdiği destekle yerine getirerek oturtmasını sağladı. Özdemir sonuç olarak, çiftlerin evlilik boyunca iyi günde kötü günde her zaman birbirine destek olarak, huzurlu ve başarılı bir evlilik sürdüreceğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi evlilik okulu eğitim seminerine katılan Mütercim Asım İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Deniz Taş, böyle bir projenin hayata geçirilmesi ve kendi okullarında eğitim semineri düzenlenmesinden dolayı teşekkür ederek, kırsal alanda bulunan okul velilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerlerinin çok önemli olduğunu söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Evlilik Okulu Her Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement