Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı Açıklaması

Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı Açıklaması

Karasu’da kurulan Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu üyeleri Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı ziyaret etti.

28.01.2014 16:27

Karasu'da kurulan Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu üyeleri Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı'nı ziyaret etti. Babadağı uyuşturucu ve madde bağımlılığının ülkenin kanayan yarası olduğuna dikkat çekerek, üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nun eşi Tülin İspiroğlu, Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformunun kurulmasını sağlayan İş adamı Alper Tatlı, Karasu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Enver Albayrak, aslen Karasulu olan ve İstanbul'da görev yapan Emniyet Müdürü Zeynel Abidin Genç, Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Toka, Psikolog Nadide Kaçar, Psikolog Özden Bilgin Yılmaz, İş Kadını Yücel Çakmak, Karasulu iş adamı Akın Arslan, Karasulu esnaf Ahmet Akyasan ve Karslılar Derneği Başkanı Cengiz Ülker katıldı.

Ziyarette Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı'na Karasu'daki uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele hakkında bilgi verildi. Sakarya Emniyet Müdürü Babadağı ise yaptığı açıklamada uyuşturucu ve madde bağımlılığının ülkenin kanayan bir yarası olduğunu, bu konuda üzerine düşen görevleri yerine getireceğini belirterek, yararlı ve başarılı çalışmaları nedeni ile platform üyelerine teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement