Muğla İl Jandarma ekipleri tarafından Yatağan Madenler Mahallesinde bir evde yapılan aramada saksı içinde hint keneviri ve 250 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Yatağan ilçesi Madenler mahallesinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramada evin bahçe bölümünde boyları 5 ile 30 cm arasında değişen sakı içine ekili toplam 980 kök kenevir bitkisi ile bir kavanoz içerisinde 250 gr kenevir tohumu ele geçirildi.
Evde, esrar yapımında kullanılan hint keneviri ile ilgili olarak bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldığı açıklandı. - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Saksıda Kenevir - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?