Salihli'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Elektrik Kesintisi

Salihli’de ayırıcı değişimi nedeniyle bazı bölgelerde 25 Haziran Perşembe ve 28 Haziran Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

23.06.2015 15:45

Salihli'de ayırıcı değişimi nedeniyle bazı bölgelerde 25 Haziran Perşembe ve 28 Haziran Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, 25 Haziran Perşembe günü saat 09.30-17.00 saatleri arasında ayırıcı değişimi nedeniyle Yağmurlar, Alaşehir Horzum, Burhan, Çakaldoğan, Damatlı, Çelikli Mahalleleri ve bu bölgelere bağlı tavuk çiftlikleri ve benzinliklerde programlı kesinti yapılacağı bildirildi.

Ayrıca yapılan açıklamada ayırıcı değişimi nedeniyle 28 Haziran Pazar günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında Dombaylı Bahçeleri, Taytan ve Mahalleleri, Ülkü Kiremit, Vatan Blok, Özlem Yem, Salihli Beton, Aytekinler, Grappa Üzüm, Kaplan Blok, Özservet Blok, Karayolları Kantar binası, Özütok Yumurtacılık, Oral Tarım, Keskiner çiftliği ve civarı, Kabazlı, Yenipazar, Bağcılar, Çukuroba, Hacıbektaşlı, Yeşilkavak, Beylikli, Köseali Alaşehir, Göbekli, Burhan, Yağmurlar, Damatlı, Çakaldoğan, Çelikli Mahalleleri ve bu bölgelere bağlı tavuk çiftlikleri ile benzinliklerde programlı kesinti uygulanacağı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement