Şampiyon Hocaya Memleketinde Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Hocaya Memleketinde Büyük İlgi

Şampiyon Hocaya Memleketinde Büyük İlgi

Spor Toto 3.Lig 2.Grup şampiyonu Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

09.05.2013 17:14

Spor Toto 3. Lig 2. Grup şampiyonu Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Başarılı bir sezonun ardından şampiyonluk apoleti takan genç ve başarılı teknik adam, Aydın kentinde olduğu kadar kendi memleketi olan Turgutlu'da da oldukça ilgi görüyor. Yüksek Okul ziyaretine Selahattin Dinçel ve yine Turgutlulu yardımcı antrenörü Nazım Gülay, Öğretim Görevlisi Faruk Pınar, Doçent Doktor Ahmet Pınar ve bir çok sayıda öğrenci katıldı. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Atölye Şefi Ufuk Yener ve üniversite öğrencileri tarafından karşılanan Dinçel, Ufuk Yener'e Aydınspor 1923 takımının formasını armağan etti.

Başarılı teknik direktör Selahattin Dinçel, "Şampiyonluk bizleri mutlu ettiği kadar kendi memleketimizde de sevinçle karşılandı" diyerek, "Şampiyonlukta bana destek olan Turgutlulu hemşirelerimin de katkısı var. Bu nazik davetten dolayı yüksekokul kadrosuna ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Aydınspor 1923 formasını da Turgutlu'ya taşımış olduk ve artık bu benim için çok önemli olan iki kentinden bizleri benimsemesi bizleri çok memnun ediyor" şeklinde konuştu.

Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Atölye Şefi Ufuk Yener ise, şöyle konuştu:

"Selahattin Dinçel'in başarılarıyla bir Turgutlulu olarak gurur duyduk. Bütün sezon boyunca Aydınspor 1923 takımını yakından takip ettik. Aydınspor 1923'un şampiyonluğunda çok ama çok mutlu olduk. Selahattin Dinçel ve ekibi en iyi yerleri hak ediyorlar."

Ziyaret esnasında öğretim görevlileri ve öğrencilerle uzun uzun sohbet Selahattin Dinçel, bu nazik ziyaretten dolayı herkese teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Hocaya Memleketinde Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement