Şampiyon Yelkenciler Mutluluklarını Karaosmanoğlu ile Paylaştılar - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Yelkenciler Mutluluklarını Karaosmanoğlu ile Paylaştılar

Şampiyon Yelkenciler Mutluluklarını Karaosmanoğlu ile Paylaştılar

Yunanistan'ın Alexandroupolis kentinde yapılan 2013 Summer Regatta yarışlarına katılan Urlalı yelkenciler 5 kupa kazandılar.

07.08.2013 10:47

Yunanistan'ın Alexandroupolis kentinde yapılan 2013 Summer Regatta yarışlarına katılan Urlalı yelkenciler 5 kupa kazandılar. Kupa kazanan sporcular Kaan Parlas ve Okyanus Arıkan mutluluklarını Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ile paylaştılar.

1-4 Ağustos 2013 tarihlerinde Yunanistan'ın Alexandroupolis kentinde yapılan 2013 Summer Regatta yarışlarında optimist sınıfında 81 katılımcı arasında ARM Urla Yelken Kulübü sporcusu Kaan Parlas şampiyon olurken aynı kulüpten Okyanus Arıkan bayanlarda 2'nci ve junior bayanlarda da şampiyon oldu. Yarışlarda ayrıca İstanbul Yelken Kulübü (İYK)'den Sedef Şener bayanlarda şampiyon olurken Eda Yılmabaşar 3'ncü oldu. 5 ülkeden sporcuların katıldığı yarışlarda Türkiye'den ARM Urla Yelken Kulübü'nden 5, İstanbul Yelken Kulübü'nden de 2 sporcu yarıştı. Sporcularımız, 4 kategoride 3 birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülükle toplam 5 kupa kazanarak Türkiye'ye döndüler.

ARM. Urla Yelken Kulübü Antrenörü Gürbüz Arıkan kupa kazanan sporcular Kaan Parlas ve Okyanus Arıkan'la birlikte Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevinçlerini paylaştılar. Sporcuları kutlayan ve sevinçlerine ortak olan Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, "Urla'nın adını sınırlar ötesinde onurla taşıyan ve ülkemizin bayrağını gururla dalgalandıran sporcularımızla iftihar ediyoruz. Urlalı sporcularımızın gerek ulusal gerekse uluslararası yarışlarda daha pek çok başarılar kazanacaklarına yürekten inanıyorum. Sporcularımızın başarısında büyük emekleri olan antrenörleri Gürbüz Arıkan'ı da kutluyorum" dedi.

ARM Urla Yelken Kulübü Antrenörü Gürbüz Arıkan ve sporcular Kaan Parlas ile Okyanus Arıkan her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'na teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Yelkenciler Mutluluklarını Karaosmanoğlu ile Paylaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement