Samsun Emniyetinde Terfi Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Samsun Emniyetinde Terfi Heyecanı

Samsun Emniyetinde Terfi Heyecanı

Samsun'da 63 rütbeli personel, 2012 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile bir üst rütbeye terfi etti.

30.06.2012 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 63 rütbeli personel, 2012 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile bir üst rütbeye terfi etti.

Rütbe töreni, İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi toplantı salonunda yapıldı. Törene Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Hasan Özhan, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Baro Başkanı Necat Anıl, Emniyet Müdürlüğü çalışanları, terfi eden polisler ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, "Samsun'a ilk geldiğimde endişeliydim. Sıkıntılı bir dönemde gelmiştim. Fakat çok kaliteli ve çok iyi yetişmiş bir kadro ile karşılaştım. Kadrodaki acemiliğimi ve bilmediğimi bana hiç hissettirmediler. Doğru bilgileri ve eğitimleri ile hizmetlerin ortaya çıkmasını sağladılar. Terfi eden bazı arkadaşlarımızın ayrılmalarının üzüntüsü içersindeyim. Arkadaşlarımıza hangi görevi verdiysek, hiç sorgulamadan, soru sormadan o görevi inanılmaz bir gayret içersinde yerine getirdiler. Arkadaşlarımızın gayretleri ile ben şu ana kadar Valimiz Hüseyin Aksoy'a mahcup olmadım, başım dikti" dedi.

Emniyetin ve güvenlik hizmetlerin vazgeçilmez en temel hizmetlerin başında geldiğini belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Güvenliğin olmadığı yerde başka hiçbir şeyi aramamız mümkün değil. Orada ne ekonomik hareketlilikten ne sosyal yaşamdan ne spordan ne de farklı noktalardan herhangi bir şeyden bahsetmemiz mümkün değil. Güvenlik en temel unsurların başında geliyor. Hava gibi su gibi olmazsa olmaz diyebileceğimiz konuların başında geliyor. Güvenlik hizmetlerimizi sunan en önemli teşkilatlarımızdan birisi emniyet teşkilatımızdır. Her rütbe ayrı bir sorumluluk anlamı taşımaktadır. Yeni rütbeler ve yeni terfiler bu anlamda sizlere yeni sorumluluklar yükleyecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından terfi alan polislere apoletleri, Vali Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Hasan Özhan, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Baro Başkanı Necat Anıl, EMŞAV Başkanı Bilal Erim ve terfi alan polislerin aileleri tarafından takıldı.

Rütbe terfi töreni apoletlerin takılmasının ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen kokteyl ile sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement