Samsun İgm Üyeleri Bursa'da - Son Dakika
Yerel

Samsun İgm Üyeleri Bursa'da

Samsun İgm Üyeleri Bursa\'da

Samsun İl Genel Meclisi 25 kişilik heyetle Bursa'ya çıkarma yaptı.

03.06.2013 12:49

Samsun İl Genel Meclisi 25 kişilik heyetle Bursa'ya çıkarma yaptı.

Samsun İGM üyeleri Bursa'nın tarihi yerlerini gezdi. Samsun heyeti Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir ve Genel Sekreteri Bilal Çelik ile de bir araya geldi. Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, "Bursa hem geçmişi, hem de şimdi sahip olduğu değerlerle ülkemizin en önemli vilayetlerinden birisidir. Geçmişle gelecek aynı anda yaşanmaktadır. Tarihi mirasın bu kadar güzel korunması ayrıca takdire şayandır" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ise, "Samsun İl Genel Meclisi'ni misafir etmekten son derece mutluyuz. Samsun bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Şimdi modern bir şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu topraklara hizmet eden yöneticiler olarak aynı görevlerdeyiz. Düşüncelerimizi sizlerle paylaşıyoruz" diye konuştu.

Bursa İGM Başkanı Nedim Akdemir ise, " Türkiye'de il genel meclisleri söylenenlerin aksine çok başarılı işlere imza atmışlardır. Belki yeteri kadar yaptıklarımızla kendimizi ifade edememiş olabiliriz, ama gelecekte yapılan projeler uygulamaya girdiğinde anlaşılacaktır" dedi.

(MŞ)

03.06.2013 12: 39: 31

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun İgm Üyeleri Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement