Sanat Etkinlikleri 'Ustalara Saygı Gecesi' ile Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Sanat Etkinlikleri 'Ustalara Saygı Gecesi' ile Devam Edecek

Sanat Etkinlikleri \'Ustalara Saygı Gecesi\' ile Devam Edecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek Ustalara Saygı Gecesi ile devam edecek.

21.04.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek Ustalara Saygı Gecesi ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, 23 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek Ustalara Saygı Gecesi ile devam edecek. Adapazarı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek programda Yönetmen Mehmet Güleryüz, Sinema Yazarları Gülcan Tezcan ve İhsan Kabil ile Prodüktör Bilal Arıoğlu, usta Yönetmen Mesut Uçakan'ı anlatacak. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu etkinlik saat 20.00'da başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Ustalara Saygı etkinlikleri kaspamında Uçakan Filmleri için gösterimler düzenliyor. 22 Nisan Salı günü saat 15.30'da usta yönetmenin 1993 yapımı "Kelebekler Sonsuz Uçar" isimli filmi sanatseverlerle buluşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Ofis Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinliğin ücretsiz olduğu belirtilerek gösterime tüm sanatseverler davet edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanat Etkinlikleri 'Ustalara Saygı Gecesi' ile Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement