Şanlıurfa'da İlk Seçim Bürosu Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da İlk Seçim Bürosu Hizmete Girdi

Şanlıurfa\'da İlk Seçim Bürosu Hizmete Girdi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın yerel seçim çalışmaları kapsamında İpekyol semtinde ilk seçim bürosu hizmete açıldı.

22.12.2013 22:33

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın yerel seçim çalışmaları kapsamında İpekyol semtinde ilk seçim bürosu hizmete açıldı.

Şanlıurfa'nın İpekyol semtinde AK Partili Mehmet Kayacan tarafından hizmete açılan seçim bürosunun açılışına partililer ve mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç'in yanı sıra çok sayıda ak partili ve vatandaş katıldı. AK Partinin ilk seçim bürosunu hizmete açan AK Partili Mehmet Kayacan, seçim bürosunun AK Partiye ve çevre sakinlerine hayırlı olmasını diledi. AK Parti hükümetinin Şanlıurfa'da yaptığı önemli yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi veren Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde sergileyeceği yönetim anlayışını anlattı.

Yapılan konuşmaların ardından Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Seçim bürosunun açılışının ardından AK Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı, partililer ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da İlk Seçim Bürosu Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement