Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

2. OSB Müteşebbis Toplantısı yapıldı.

05.12.2014 14:11

Şanlıurfa'da 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Toplantısı yapıldı.

Vali İzzettin Küçük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, OSB Müdürlüğünde çalıştırılacak personelin maaşlarının belirlenmesi, Organize Sanayi Bölgesi Mimari Projesinin hazırlanması ve ihaleye çıkış sürecinin başlatılması, OSB Atık Su Arıtma Tesisi İşletmesinin faaliyetleri, Ayakkabıcılar Sitesi olarak düşünülen alanda arazi düzenlemesi çalışmalarının durumu ile OSB Müteşebbis heyeti kararıyla iptal edilen yerlerin durumu görüşüldü.

Toplantıya, Vali Yardımcıları Uğur Sezer ile Aylin Kırcı Duman, OSB Müdürü Oktay Yaşar ile OSM Müteşebbis heyeti üyeleri katıldı.

Siverek Belediyesinin çalışmaları

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, kırsal kesimdeki mahallerin sorunlarının çözülmeye çalışıldığını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin kırsal bölgelerinde bulunan mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Dalkaya, Karabab ve Demirci Mahallelerini birbirine bağlayan 3 kilometrelik yolun alt yapı sorunu çözülerek hizmete açıldı. Öte yandan ekipler Bardakçı Mahallesine ise binlik boru döşeyerek su ihtiyaçlarının giderilmesini sağladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, özellikle ilçenin kırsal kesimindeki mahallerin ihtiyaçlarının giderilmesi için gayret gösterdiklerini belirtti.

Bölge halkının kış aylarını daha rahat koşullarda geçirebilmesi için çaba gösterdiklerini aktaran Karakaş, Çağa ve Örentaş Mahallerindeki alt yapı çalışmalarının ise sürdüğünü kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement