Şaphane Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne 120 Öğrenci Alınacak - Son Dakika
Yerel

Şaphane Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne 120 Öğrenci Alınacak

Şaphane Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü\'ne 120 Öğrenci Alınacak

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu’nda geçen yıl açılan ve öğrenci alınmayan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne 120 öğrenci alınacağı bildirildi.

25.01.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu'nda geçen yıl açılan ve öğrenci alınmayan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne 120 öğrenci alınacağı bildirildi.

Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, 1994 yılında kurularak Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Lojistik, Yerel Yönetimler, İşletme Yönetimi ve Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Programları ile eğitim ve öğretim hayatına başlayan DPÜ Şaphane Meslek Yüksekokulu'na 120 öğrenci daha alınacağını ve toplam öğrenci sayısının bini aşacağını söyledi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Soner Akkoç ile okul hakkında görüşen Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, geçen yıl açılan ve öğrenci alınmayan Şaphane Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne 2014-2015 eğitim-öğretim yılında YÖK kararı doğrultusunda 60+60 olmak üzere 120 öğrenci alınacağını bildirdi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ramazan Yeşildeniz, "Bu şekilde önümüzdeki yıl öğrenci sayımız bini aşmış olacak. Bizi ziyaret ederek bu müjdeyi veren Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Soner Akkoç'a, Müdür Yardımcısı Feyyaz Ebeoğlugil'e, Yüksekokul sekreterimiz Adem Karaahmetoğlu'na ve ilçe halkı adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne 120 Öğrenci Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement