Şaphane'ye Çok Amaçlı Olimpik Spor Salonu - Son Dakika
Yerel

Şaphane'ye Çok Amaçlı Olimpik Spor Salonu

Şaphane\'ye Çok Amaçlı Olimpik Spor Salonu

Şaphane'de olimpik ölçülerde çok amaçlı etkinliklerin yapılacağı spor salonunun yapımının tamamlanma aşamasına geldiği açıklandı.

08.07.2013 12:06  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde olimpik ölçülerde basket voleybol ve çok amaçlı etkinliklerin yapılacağı spor salonunun yapımının tamamlanma aşamasına geldiği açıklandı.

Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden olimpik ölçülerdeki spor salonunun tamamlanma aşamasına gelindiğini, salonun kısa zamanda bitirilerek hizmete açılacağını belirtti.

Yeşildeniz "İlçemizdeki tüm öğrencilerimiz ile birlikte Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de yararlanabileceği büyüklükte olimpik ölçülerde basket, voleybol ve çok amaçlı diğer etkinliklerin yapılacağı salon, Kütahya İl Genel Meclisinin aldığı kararla Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilerek büyük onarım ödeneğinden 200 bin TL ayrılarak tamamlanma aşamasına gelindi. İnşaatı yerinde gezerek inceledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane'ye Çok Amaçlı Olimpik Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement