Sarıkamış'ta Belediye Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Belediye Çalışmaları

Sarıkamış\'ta Belediye Çalışmaları

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, karayolları ve belediye olarak ilçedeki yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

04.09.2013 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, karayolları ve belediye olarak ilçedeki yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Özbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinden geçen ana caddelerde Karayolları 18.Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Daha önce yapılan asfaltlama çalışmalarından sonra doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğunu vurgulayan Özbilen, "Karayolları ekiplerimiz kent içinden geçen Şehit Kemal Mutlu ve Halk caddelerinde çalışmalarına başladı. Şu anda öncelikle caddelerdeki eski asfaltın kazıma işlemi yapılıyor. Bu caddeler temizlendikten sonra sıcak asfaltla kaplanacak" dedi.

İlçe merkezine giriş-çıkışı sağlayan söz konusu iki caddenin uzunluğunun 3,5 kilometre olduğunu dile getiren Özbilen, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Belediye Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement