Sarıkamış'ta Trafik Ekiplerinden Sürücülere Ramazan Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Trafik Ekiplerinden Sürücülere Ramazan Uyarısı

Sarıkamış\'ta Trafik Ekiplerinden Sürücülere Ramazan Uyarısı

Sarıkamış’ta trafik ekipleri, Ramazan dolayısıyla trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücüleri uyardı.

18.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış'ta trafik ekipleri, Ramazan dolayısıyla trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücüleri uyardı.

Sarıkamış girişinde Karayolları Bakım Şefliği mevki'inde uygulama yapan trafik ekipleri, durdurdukları araç sürücülerine broşür dağıttı, dikkatli olmalarını yönünde uyarılarda bulundu. Sürücülere bazı trafik bilgilerini de hatırlatılan polisler, sürücülerden trafik kurallarına uymaları konusunda hassas davranmaları istendi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Nurettin Can Şenol, belirli zamanlarda yaptıkları trafik uygulamalarını Ramazan dolayısıyla arttırdıklarını belirtti.

Şenol, Ramazan'da hava ısısının artması, oruç tutan sürücülerde dikkat dağılması nedeniyle olabilecek kazalara davetiye çıkarmamak için sürekli uyarıda bulunacaklarını söyledi.

Nurettin Can Şenol, "Önemli olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğidir. Yaz aylarının sıcak olması ve Ramazan ayı nedeniyle oruçlu olarak trafiğe çıkan sürücülerimizi yorgunluk, uyuşukluk ve uyku halinden dolayı trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıyoruz. İlçe emniyet müdürlüğü olarak sürücülerimizden olumsuz bir durumun yaşanmaması için trafik kurallarına uymalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını ve hız yapmamalarını istiyoruz" dedi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Trafik Ekiplerinden Sürücülere Ramazan Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement