Sason Çarşı Meydanı'nda Aşure Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Sason Çarşı Meydanı'nda Aşure Dağıtıldı

Sason Çarşı Meydanı\'nda Aşure Dağıtıldı

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çok sayıda vatandaşa aşure dağıtıldı.

27.11.2012 14:08

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çok sayıda vatandaşa aşure dağıtıldı.

Çarşı Meydanı'nda yapılan aşure dağıtım törenine Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Gülecen, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yılmaz, Hakim Hasan Basri Savaş, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Aşure dağıtımından önce konuşan Kaymakam Bahadır Yörük, "Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşure vesile oldu, bu gün burada bir araya geldik ve aşure gibi hoş bir program ortaya getirdik. Öyle ise bizlerin de hangi farklılıkta olursa olsun insan olma özünde bir araya gelip, birlik ve beraberlik sergilememiz gerekir" dedi.

Sason Merkez Camii İmamı Feyzullah Bozkurt tarafından okunan duaların ardından başlayan törende çok sayıda vatandaş dağıtılan aşureyi yedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sason Çarşı Meydanı'nda Aşure Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement