Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği'nin öncülük ettiği, ilçede bulunan tüm spor kulüplerinin desteği ve katılımı ile Halk Gecesi gerçekleştirilecek. Her hafta salı ve perşembe akşamları 21.00-23.30 saatleri arasındaki Halk Gecesi'nin ilki, 2 Temmuz Salı akşamı yapılacak. Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği Başkanı Ümran Songun, Halk Gecesi'ne tüm Selçuk halkını davet etti.
Selçuk Cumhuriyet Meydanı'nda (İstasyon Meydanı) her hafta salı ve perşembe akşamları saat 21.00 - 23.30 arası yapılacak olan etkinliklerin ilki 2 Temmuz salı günü Carpouza Kafe bitişiğindeki tarihi su kemerleri altında yapılacağını belirten Songun; "Yapacak olduğumuz bu etkinliğimiz, hiçbir hazırlık ve prova olmaksızın, o etkinliğin ustalarıyla beraber tüm halkın katılımı ile gerçekleştirilecek. Bu etkinlikler arasında; voleybol ve tenis oynamaktan tutun, salsa ve tango gibi dansları öğrenmeye; şiir ve kitap okumaya; bağlama, ney, piyano, gitar, karaoke eşliğinde şarkı söylemeye; halk oyunları eşliğinde halay çekmeye; tiyatro ve küçük skeçlerimizle birlikte oyun ve ezber gücümüzü geliştirmeye; nasıl sağlıklı olabiliriz, sporun insan sağlığına önemi, beslenme ve diyet programları ile ilgili söyleşilerimize; geçmişten günümüze örf, adet, geleneklerimizi ve festivallerimizi dile getirmeye; merak ettiğimiz spor dalları ve başka her konuda canlı sohbet etmeye; karate, cimnastik, fitness, pilates gibi sunumları izlemeye ve öğrenmeye, tabi ki satrançta taşlarla düşünmeye tüm Selçuk halkını bekliyoruz. Bu etkinliklere destek veren kişi ve kuruluşlara da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Halk Gecesi'ne destek Zuhal Fitness Spor Kulübü, Zirve Dağcılık, Gençlik Spor Kulübü, Efes Spor Kulübü ve Mekıbu Spor Okulu'nun da destek verdiği bildirildi. - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Selçuk'ta Halk Gecesi Düzenleniyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?