Selçuklu "Diş Dostu" Belediye - Son Dakika
Yerel

Selçuklu "Diş Dostu" Belediye

Selçuklu "Diş Dostu" Belediye

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla gerçekleşen "Diş Dostu" etkinliklerine katıldı.
Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında Selçuklu Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenen diş...

24.11.2013 15:35

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla gerçekleşen "Diş Dostu" etkinliklerine katıldı.

Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında Selçuklu Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenen diş dostu etkinlikleri bir alışveriş merkezinde devam etti. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay diş taraması etkinlikleri için alışveriş merkezine kurulan standı ziyaret etti. Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Teker, Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Esra Tokman Aslı ve diş hekimlerinin de eşlik ettiği programda Başkan Altay sağlıklı bir yaşam için diş temizliğinin küçük yaşlarda kazanılması amacıyla güzel bir projeye gerçekleştiğini söyledi. Başkan Altay etkinlikte vatandaşlara diş fırçası ve diş macunu dağıttı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan diş hekimleri, hafta dolayısıyla alışveriş merkezlerine kurulan stantlarda vatandaşları ağız ve diş sağlığının korunması ve sağlık açısından diş temizliğinin önemi konularında bilgilendirdi. Ayrıca hazırlanan broşürler de vatandaşlara dağıtıldı. Programda ağız ve diş sağlığının önemini anlatan çeşitli aktiviteler yapılırken, palyaçolar eşliğinde oynanan oyunlarla çocuklar keyifli bir gün geçirirken düzenlenen yarışmalarla da birçok hediye kazandılar.

Selçuklu Belediyesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin güzel bir etkinlikte bir araya geldiğini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya'da bulunan Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile birlikte özellikle çocuklarımıza diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıyoruz. Kurulan stantlarda hem diş taramaları yapılıyor, hem de burada birçok etkinlikle çocuklarımızın bilinçaltında bu duygunun oluşmasına çalışıyoruz. Ayrıca onların diş bakımlarıyla ilgili kişisel bakım ürünleri de belediyemiz tarafından hediye ediliyor. Genel Sekreterimize ve diş hekimlerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm diş hekimlerimizin Diş Hekimleri Günü'nü de kutluyorum" dedi.

Hafta dolayısıyla diş bakımıyla ilgili etkinlikler gerçekleştirildiğini ve diş bakımını önemsediklerini ifade eden Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu da, "Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın katkıları ile Konya, Beyhekim ve Ereğli Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nin katılımlarıyla gerçekleşen Ağız Bakım ve Tanıtım Günleri'nde bir araya geldik. Katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu 'Diş Dostu' Belediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement