Aziz Kılıç, Derneğin Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Aziz Kılıç, Derneğin Çalışmalarını Anlattı

Aziz Kılıç, Derneğin Çalışmalarını Anlattı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Semerşah Derneği ve Beşir Derneği çeşitli ziyaret ve yardımlarda bulundu.

15.01.2014 11:50  Güncelleme: 11:52

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Semerşah Derneği ve Beşir Derneği çeşitli ziyaret ve yardımlarda bulundu.

Semerşah Derneği Başkanı Aziz Kılıç, dernek olarak son zamanlarda yaptıkları yardımlar ve ziyaretler hakkında bilgi verdi.

Semerşah Derneği Başkanı Aziz Kılıç, dernek faaliyetleriyle ilgili şu açıklamada bulundu:

"Halkın içinde halk ile beraber olmayı şiar edinmiş kurumlarımız Semerşah Derneği ve Beşir Derneği, Mevlit Kandili münasebetiyle bir takım ziyaret ve yardım faaliyetlerini gerçekleştirdi. İlçemizdeki hapishanede yatan mahkumlar ziyaret edilip çeşitli hediyeler verildi. Kahta Devlet Hastanesinde bulunan hastalar ziyaret edildi. Hastalara geçmiş olsun temennilerinde bulunarak, kandil simidi dağıttık.

Tespit edilen yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yapıldı. Mevlit Kandili münasebetiyle derneğimizde Mevlidi Şerif okundu. Gecenin önemi ile ilgili olarak Molla Mustafa Gulye hocamız konuşma yaptı. Ardından da ilahiler okundu.

Derneklerimiz tarafından, geçen Ramazan ayında da Suriyeli kardeşlerimize gıda yardımı gönderildi. Aynı zamanda Kahta'da tespit edilen yardıma muhtaç ailelere 19 bin 248 TL nakdi yardım yapıldı. Kurban Bayramında 1 ton 300 kilo kurban eti ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Semerşah ve Beşir Derneği olarak ilçemizde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine aylık mutad yardımlarımız yapılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize de burs veriliyor. Yaptığımız tüm yardımları sadece dernek mensuplarına değil aynı zamanda Kahta'daki diğer ihtiyaç sahiplerine de ulaştırıyoruz.

Tüm insanlığa hizmeti nimet bilen kurumlarımız Kahta için hizmetlerine ve yardımlarına devam edecektir. Çünkü biliyoruz ki veren el alan el arasında manevi bir bağ oluşacaktır. Bu hizmetlerimizde bize destek veren Kahtalı hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum. Allah hepimizi muvaffak etsin." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aziz Kılıç, Derneğin Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement