Serkan, Haber Gönderdi - Son Dakika
Yerel

Serkan, Haber Gönderdi

Serkan, Haber Gönderdi

Spor Toto 2.Lig’de kaleci Ahmet ile çekişecek kaleci arayışlarını üç isim ile yoğunlaştıran Aydınspor 1923’e, Aydınspor’un eski kalecisi son olarak Kalkanderespor’da forma giyen Serkan Şen’in haber gönderdiği öğrenildi.

23.06.2014 11:29

Spor Toto 2.Lig'de kaleci Ahmet ile çekişecek kaleci arayışlarını üç isim ile yoğunlaştıran Aydınspor 1923'e, Aydınspor'un eski kalecisi son olarak Kalkanderespor'da forma giyen Serkan Şen'in haber gönderdiği öğrenildi.

2006 ve 2008'de Aydınspor forması giyen, Çaykur Rizespor ve Denizli BBSK'nın ardından amatöre dönen ve amatörde Zara Belediyespor, Karsspor ve Kalkanderespor takımlarının formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli kalecinin siyah-beyazlı kulübe transfer olmak için haber gönderdiği öğrenildi. Bandırmaspor'dan Kurtuluş ve Emirhan, Kalkanderespor'dan Serkan Şen'in yanı sıra son olarak Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen Taylan Aydoğan'ın da siyah-beyazlı kulüple ismi anılmaya başladı. Efeler'in geçtiğimiz sezonun devre arasında Taylan'ı istediği ancak, maddi konularla anlaşılamadığı belirtildi.

SERKAN: TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKMAK İSTERİM

Son olarak Kalkanderespor'da forma giyen 31 yaşındaki kaleci Serkan Şen, "Aydın'daki taraftarı unutamadım. Tekrar onların önüne çıkmak istiyorum. 2. ve 3.Lig'deyken Aydınspor'a çok büyük katkılar sağladığıma inanıyorum. Aynı katkıyı tekrar vermek istiyorum"dedi.

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu ise,oyuncunun haber gönderdiğini ifade ederken, teknik direktör Mustafa Ceviz ile koordineli olarak transferi yürüttüklerini söyledi. Serkan Şen'in dışında da bir çok oyuncunun Aydınspor 1923'e gelmek için haber gönderdiğini anlatan Macaroğlu,"Hocamız yurt dışında tatilde. Geldikten sonra kararımızı vereıceğiz. Transfer görüşmelerini komitemiz sürdürüyor"diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serkan, Haber Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement