Servis Şoförlerine Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Servis Şoförlerine Eğitim Semineri

Servis Şoförlerine Eğitim Semineri

Beypazarı'nda okulların açılmasının ardından servis şoförlerine yönelik eğitim semineri başlatıldı.

25.09.2013 10:58

Beypazarı'nda okulların açılmasının ardından servis şoförlerine yönelik eğitim semineri başlatıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Dindarlı Beypazarı'nda beldelerden ve köylerden öğrenci servis hizmeti veren araçların şoförlerine uyması gereken kurallara ilişkin bilgi verdi.

Dinarlı, ihale edilen güzergah üzerlerinde, servis şoförlerinin uymaları gereken kuralları hatırlatarak, "servis öğrenciyi köyünden, ya da evinin önünden aldığı gibi okulun önüne kadar bırakacak. Gelişigüzel yerlerde bırakan servis şoförleri için gereken işlemler uygulanacak ve öğrenci mağdur edilmeyecek" dedi.

Öğrenci servislerinin ihale şartlarına mutlaka uymaları tavsiyesinde bulunan  Dinarlı, şunları söyledi:

"ilçede 4 okulda taşımalı olarak taşınan öğrencilere eğitim veriliyor. Buralarında güzergahları belli ve köyden, beldeden taşınan öğrencilerden ilkokulu giden öğrenciler mutlaka koltukta oturacaklar. Önümüz kışa gidiyor. Her servisin kalorifer sistemi yanacak, yanmayanlar kısa sürede kontrollerini yaptırsınlar. Kapasitenin haricinde kesinlikle, köyden beldeden yolcu alınmayacak."

Seminere katılan Beypazarı trafik büro Amiri Burhan Güçlü ve ilçe jandarma ekipleri de sürücülere çeşitli bilgiler verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Servis Şoförlerine Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement