Adıyaman'da Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Piknik - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Piknik

Adıyaman\'da Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Piknik

Adıyaman'da sevgi evlerinde kalan çocuklar, pikniğe götürüldü.

24.04.2014 18:56  Güncelleme: 19:05

Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, piknik ve eğlence şenliği düzenlendi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş öncülüğündeki Gönül Elçileri, ev sahipliğinde Beşpınar Mesire alanında düzenlenen piknikte mangal keyfi yaşayan çocuklar, güzel ve güneşli bir bahar havasında piknik yaparak, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Çocukların doyasıya eğlendiği piknikte Beyhan Demirtaş, bazı çocukları kucağına alarak onlarla kurduğu diyalog ve yakın ilgi gözlerden kaçmadı.

Beyhan Demirtaş'ın da çocuklara eşlik ettiği şenlikte, çuval yarışı, kaşıkta yumurta taşıma yarışı ve ip çekme yarışı düzenlendi.

Beyhan Demirtaş, yaptığı açıklamada, Sevgi evlerinde kalan çocukların gönüllerine bir nebze de olsa sevinç katabilmek için Adıyaman'daki Gönül Elçileri olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Bu çocukların kendilerine bir emanet olduğunu belirten Demirtaş, bu tür etkinliklerle çocukların toplumsal hayata katılımlarını sağladıklarını, bu çocukların daha iyi şartlarda yetişmesini sağlayarak, geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulunduklarını ifade etti.

Onların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmenin herkesin ortak sorumluluğu olduğunun altını çizen Demirtaş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu çocuklarımıza ihtiyaç duydukları sevgiyi ve arzu ettikleri aile ortamını bir nebze de olsa yaşatabilmek, yüzlerinde tebessüm, küçük yüreklerine mutluluk katmak adına bu etkinliği düzenledik. Düzenlediğimiz bu etkinlikle çocukların büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadıklarını görüyoruz. Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Kendi çocuklarımı nasıl görüyorsam yuvada kalan bu çocuklarımızı da aynı şekilde görüyorum.." - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Piknik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement