Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bursa'da 27-28 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Spor Toto Süper Lig ve Birinci Lig final müsabakalarında bay ve bayanlarda takım olarak Türkiye Şampiyonu olan judo takımı teknik heyeti ve sporcularla bir araya geldi.
TAKIMI BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ
Başarılarından dolayı takımı tebrik eden Başkanı Tutal, her spor faaliyetlerine sahip çıkacaklarını, gençlere yapılan yatırımın karşılıksız kalmayacağına inandığını belirtti.
Tutal, imkanlar doğrultusunda sporculara destek olmaya çalıştıklarını, bundan sonra çıtayı biraz daha yükselterek devam ettireceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
'BEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN MUTLAKA BİR SPOR DALIYLA UĞRAŞAN ÖĞRENCİLER OLDUĞUNU GÖRDÜM'
"Judo olsun diğer branşlar olsun gençlerin sportif faaliyetlerde uğraşmalarını arzu ediyorum. Medeni cesareti olmayan bir öğrenci ne kadar zeki olursa olsun başarılı olamaz. Bu medeni cesareti kazanma yollarından biri de bir spor dalında uğraşmakla olur. Ben başarılı öğrencilerin mutlaka bir spor dalıyla uğraşan öğrenciler olduğunu gördüm."
Son Dakika › Yerel › Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Şampiyon Sporcularla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.