Sgk İl Müdürü Akkaş'dan Vali Tapsız'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürü Akkaş'dan Vali Tapsız'a Ziyaret

Sgk İl Müdürü Akkaş\'dan Vali Tapsız\'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş ve beraberindeki heyet Kilis Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

13.05.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş ve beraberindeki heyet Kilis Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında, SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, Müdür Yardımcısı Ramazan Toy ve SGK çalışanları, Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Akkaş, kurum çalışmaları ile SGK Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Tapsız'a bilgi verdi.

Ziyarette İl Müdürü Akkaş, 5502 sayılı kanunla SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kurumları tek çatı altında toplandı.ğını belirterek, "Bu kapsamda iş ve işlemler daha etkin hale geldi. Bu haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlamamızdaki amaç kurumu paydaşlarımıza tanıtmak, toplumun tüm bireylerini bilinçlendirmek, işveren ve çalışanların sosyal hakları konusunda bilgiler vermektir. Bu çalışmalarımızda toplumun tüm kesimlerini öncelikle genel sağlık sigortası hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Vali Tapsız yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek SGK Haftası, SGK çalışanlarına ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun diyerek "Bu haftanın amacını ve yapılan faaliyetlerini önemli ve yerinde buluyorum. SGK gibi güvenilir kurumların olması insanların güven içerisinde yaşamasını sağlıyor. Çalışanlar ve işverenler açısından sigorta bilincinin oluşturulması son derece önemlidir. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kurumlarının birleşerek SGK çatısı altında toplanması iş ve işlemlerin hızlanmasını sağladı. Bu sayede artık vatandaşa çok daha iyi hizmet veriliyor. Bu anlamda başarılı çalışmalarınızın devamını diler, SGK Haftanızı kutlarım" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürü Akkaş'dan Vali Tapsız'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement