Siirt Emniyet Müdürü Özkan'dan Vali Aydın'a Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Siirt Emniyet Müdürü Özkan'dan Vali Aydın'a Ziyaret

Siirt Emniyet Müdürü Özkan\'dan Vali Aydın\'a Ziyaret
19.02.2014 18:10

İçişleri Bakanlığının atama kararıyla Siirt'e atanan Emniyet Müdürü Metin Özkan, Vali Ahmet Aydın ile görüştü.

İçişleri Bakanlığının atama kararıyla Siirt Emniyet Müdürlüğüne atanan Metin Özkan, Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen görüşmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın, Emniyet Müdürü Özkan'a yeni görev yerinde başarı diledi.

Vali Aydın, Siirt'in huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu ifade ederek, seçim sürecinde vatandaşların özgürce ve güven içinde oy kullanabilmesi için gerekli her türlü güvenlik tedbirinin alındığını söyledi.

Emniyet Müdürü Özkan da, halkın desteğiyle teşkilat olarak ilin güvenliği ve huzuru için en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklarını belirtti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt Emniyet Müdürü Özkan'dan Vali Aydın'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement