Silifke'de Sosyal Market Açıldı - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Sosyal Market Açıldı

Silifke Kent Konseyi hazırlanarak Silifke Belediye Meclisine sunulan “Merhamet damlaları umut olsun” sosyal market projesi hayata geçti.

19.06.2013 17:44

Silifke Kent Konseyi hazırlanarak Silifke Belediye Meclisine sunulan "Merhamet damlaları umut olsun" sosyal market projesi hayata geçti.

Projenin yürütülmesine ilişkin hazırlanan işbirliği protokolü Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren arasında imzalandı. Belediye ile Türk Kızılay Silifke Şubesi'nin ortaklaşa yürütecekleri proje kapsamında giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ürününün yer aldığı sosyal market hizmete açıldı. Gerçek ihtiyaç sahipleri bu sosyal marketten giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ihtiyaçlarını temin edebilecekler.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Saray Mahallesi otogar karşısında bulunan mülkiyeti belediyeye ait binada hizmete giren sosyal marketin Silifke'de büyük bir eksikliği ortadan kaldıracağını kaydetti.

Markette giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı bulunacağını ifade eden Öngel, "Yardıma muhtaç insanlarımıza yardım yapılırken zaman zaman onların rencide edildiklerine tanık olabiliyoruz. Bir aileye yardım yaparken onun ihtiyacı olmayan bir malzeme kendisine verilebiliyor. Bugün açtığımız bu market ile bu sorunlara son vereceğiz. Belediyemize müracaat eden ihtiyaç sahibi kişilerle ilgili gerekli tespitler yapıldıktan sonra kendilerine açtığımız bu marketten yardımcı olacağız" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ise evinde veya iş yerinde ihtiyaç fazlası giyim, ayakkabı, çocuklar için oyuncak ve ortopedik ürünlerin de kabul edileceğini belirterek hayırsever vatandaşları destek olmaya çağırdı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'de Sosyal Market Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement