Silifke'de Sosyal Market Sevindiriyor - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Sosyal Market Sevindiriyor

Silifke\'de Sosyal Market Sevindiriyor

Silifke Belediyesi ve Kızılay Şubesi'nin ortaklaşa yürüttükleri giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ürününün yer aldığı sosyal marketten yaklaşık 500 ailenin faydalandığı bildirildi.

20.08.2013 11:14

Silifke Belediyesi ve Kızılay Şubesi'nin ortaklaşa yürüttükleri giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ürününün yer aldığı sosyal marketten yaklaşık 500 ailenin faydalandığı bildirildi.

Silifke Kent Konseyi tarafından Belediye Meclisine önerilen ve Belediye Meclisinin olurları ile 15 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açılan Sosyal Market'ten bu güne kadar yaklaşık 500 ailenin faydalandığı bildirildi. Halkın hizmetine sundukları sosyal market aracılığı ile yardıma muhtaç ve kimsesiz ailelere giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı yardımına devam ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı açıklamada, "Silifke Kent Konseyi genel kurulu tarafından gündeme alınan ve belediye meclisimize sunulan sosyal market projesini biz de belediye olarak Kızılay Şube Başkanlığımızla ortaklaşa uygulamaya koyduk. İlçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin hizmetine sunduğumuz bu markette giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı yardımı yapıyoruz. 15 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açtığımız sosyal markette bugüne kadar yaklaşık 500 aile faydalanmıştır. Silifkeli hayırsever iş adamlarımız ve halkımızın da katkıları ile her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibine ulaştığımız bu sosyal marketimizde giyim, ayakkabı ve çocuklar için oyuncak dağıtımına devam ediyoruz. Kızılay Şube Başkanlığımızla birlikte yürüttüğümüz bu sosyal market projemizden daha fazla ihtiyaç sahibinin faydalanmasına imkan sağlayacağız" dedi.

İlçede yürüttükleri her türlü faaliyete destek veren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'e teşekkür eden Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ise konuşmasında, belediye ile ortaklaşa düzenledikleri sosyal market projesinde yardıma muhtaç kişilere giyim eşyası, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı yardımının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yaptıklarını açıkladı. Kızılay Gönüllüsü Mehmet Saçmalı tarafından organize edilen sosyal market faaliyetlerinin her geçen gün hız kazandığına da değinen Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılan sıcak yemeklerin hazırlanması ve dağıtılması konusunda kendilerine yardımcı olan tüm Kızılay gönüllülerine ve Silifke Belediyesi yetkililerine de teşekkür etti.

Sosyal Market projesini de Silifke Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüklerini bildiren Beceren, evinde veya iş yerinde ihtiyaç fazlası olarak yer alan giyim, ayakkabı, çocuklar için oyuncak ve ortopedik ürünler bulunan hayırsever vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de Sosyal Market Sevindiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement