Silvan Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci - Son Dakika
Yerel

Silvan Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Silvan Belediyesi\'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Silvan İlçe Belediye Başkanlığı ve Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sona erdi.

02.04.2013 15:57  Güncelleme: 16:13

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Başkanlığı ve Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sona erdi.

Silvan Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen imza törenine, Silvan Belediye Başkanı Fadıl Erdede, Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan, Silvan Belediyesi işçi temsilcisi Selahattin Aksoy ve işçiler katıldı. Silvan Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2013 yılında yüzde 9, 2014 yılında ise yüzde 13'lük zam yapılması kararlaştırılarak taraflar tarafından imzalandı. Yapılan imza töreninin ardından söz alan Silvan Belediye Başkanı Fadıl Erdede, "Silvan belediyesi olarak ekonomik sıkıntılara rağmen emekçi kardeşlerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık" dedi.

Silvan Belediye-İş Sendikası işçi temsilcisi Selahattin Aksoy ise belediyenin maddi imkanlarını bildiklerini ve bu yüzden fazla talepte bulunmadıklarını dile getirdi. Belediye İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan ve Silvan Belediye işçi temsilcisi Selahattin Aksoy belediye çalışanları adına Silvan Belediye Başkanı Fadıl Erdede'ye teşekkür dileklerinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement