Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın "Şimdi Okullu Olduk" adlı yeni çocuk oyununu yarından itibaren sahnelenmeye başlayacak.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje tasarımı, Şafak Dağlar'a ait oyunu, Adem Dağlar yazıp yönetti. Berkay Gökçek, Emel Alnady Sunaoğlu, Seçil Didem Üner, Gülşah Eraraç ve Ayhan Bekdemir oyunun müzikleri Ramazan Albayrak'a, ışık tasarımı ise Cüneyt Kapaklıkaya'ya ait.
Oyunda '"Hayatta en değerli şey nedir?" sorusuna verilecek cevabın, bir çocuğun ki kadar saf ve masum olamayacağı, bir çocuk için en değerli şeyin şekerleme, balon, misket yani oyun olduğu konusu işleniyor.
Çocuklara renkli ve eğlenceli anlar yaşatacak "Şimdi Okullu Olduk" yarın Sultandere Sahnesi'nde çocuklarla buluşacak. - Eskişehir
Son Dakika › Yerel › Şimdi Okullu Olduk' Yarın Sahnelenecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?