Sinek ve Haşereyle Mücadele Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sinek ve Haşereyle Mücadele Devam Ediyor

Sinek ve Haşereyle Mücadele Devam Ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, sinek ve haşereyle mücadele kapsamında Aliağa Belediyesi işbirliği ile yürüttüğü ilaçlama çalışmaları kentin dörtbir yanında sürüyor.

14.07.2013 15:41

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, sinek ve haşereyle mücadele kapsamında Aliağa Belediyesi işbirliği ile yürüttüğü ilaçlama çalışmaları kentin dörtbir yanında sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipleri, Aliağa genelindeki karasinek, sivrisinek ve haşerelerin muhtemel üreme noktalarını ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler düzenli olarak sivrisinek, karasinek, hamam böceği, bit, pire, kene, fare gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca insan sağlığı için tehlike oluşturan her türlü bakteri, virüs, mantar gibi mikroorganizmalara karşı mücadele ediliyor.

Aliağa Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine destek amacıyla bir ilaçlama ekibi oluşturmak için harekete geçti. Aliağa Belediyesi Başkanvekili Münir Nurettin Bayrav, "Vatandaşlarımıza rahat bir Ramazan ve yaz yaşatmak için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Büyükşehir Belediyemizin ilaçlama çalışmaları Aliağa'nın dört bir yanında sürüyor" dedi.

Aliağa'da, sivrisinek, karasinek ve haşereyle mücadele kapsamında sürdürülen ilaçlama çalışmaları çöp konteynerleri, dere, kanal, sulu bodrum, fosseptik gibi yerlerde yapılıyor. Program dahilinde ayda iki defa periyodik kontrol yapılıyor. Gerek görülen yerlerde larvasit uygulama çalışmaları yapılıyor. Aliağa Belediyesi, kentte sivrisinek ve haşere şikayetlerini en aza indirmek amacıyla vatandaşlar ve muhtarlarla işbirliği yaparak mücadele çalışmalarında ekiplere destek veriyor.

ALİAĞA BELEDİYESİNDEN TAKVİYE EKİP

Aliağa Belediyesi, sıcak yaz günlerini göz önüne alarak kentin hacimsel büyümesi ve hizmetlerin etkin sunulması amacıyla büyükşehir ekiplerine takviye olacak şekilde bir ilaçlama ekibi oluşturuyor. Aliağa Belediye Başkanvekili Münir Nurettin Bayrav başkanlığında yapılan belediye koordinasyon ve hizmetlerin değerlendirilmesi toplantısında çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda, büyükşehir belediyesi ilaçlama çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğü ifade edilerek, kentin hızla büyümesi nedeniyle belediye bünyesinde de acil müdahale ve ilaçlama ekiplerinin kurulması kararlaştırıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinek ve Haşereyle Mücadele Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement