Sinop Tso Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sinop Tso Seçimleri Yapıldı

Sinop Tso Seçimleri Yapıldı

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimlerde mevcut başkan Erol Derici 12 meslek grubundan 7'sini aldı.

05.05.2013 19:27

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimlerde mevcut başkan Erol Derici 12 meslek grubundan 7'sini aldı.Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri dün büyük bir katılımla yapıldı.

848 üyeli STSO'nun hizmet binasında yapılan seçimde, odaya kayıtlı çok sayıda üye oy kullandı. Mevcut Başkan Erol Derici ile İşadamı Rasim Cihan Oğuz'un meslek gruplarındaki listelerinin yarıştığı seçimlerde, her iki aday kendi gruplarından seçilmeyi başardı. Rasim Cihan Oğuz kendi grubu olan 2. gruptan 37'ye 30 fark ile çıktı.Ancak 12 gruptan 5'ini İşadamı Rasim Cihan Oğuz'un desteklediği listeler alırken, 7'sini ise mevcut Başkan Erol Derici aldı.

Böylece 12 meslek grubundan çıkan 25 üyeli meclis 15'ini Erol Derici'nin, diğer 10'unu ise Rasim Cihan Oğuz'un desteklediği üyelerden oluştu. Seçimi kazanan meclis üyeleri, 12 Mayıs tarihinde aralarında yapacağı toplantıyla oda başkanı, yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecek.Seçim sonrası açıklama yapan STSO Başkanı Erol Derici, sonuçların hayırlı olmasını diledi. Derici; "Sinop için hayırlı olsun. Kırgınlıklar olduysa özür diliyoruz. Tüccarımız esnafımız için hayırlı olsun. Biz kavga olsun istemedik. Sinop için ülkemiz için hayırlı olsun. Kimi kırmışsak özür dileriz" dedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinop Tso Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement