Şirehan Hotel'de Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep Konferansı Verildi - Son Dakika
Yerel

Şirehan Hotel'de Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep Konferansı Verildi

Şirehan Hotel\'de Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep Konferansı Verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı katkılarıyla Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Araştırmacı Yazar Ercüment Âsaf Yanıç tarafından ‘Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep’ adlı konferans verildi.

24.12.2013 16:46

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı katkılarıyla Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç tarafından 'Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep' adlı konferans verildi.

Şirehan Hotel Balo Salonu'nda düzenlenen konferansta Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç tarafından hazırlanan 'Darendeli Hüseyin Paşa Vakfiyesi ve Sarı Mektep' adlı kitabının tanıtımının da yapıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan konferansın açılış konuşmasını Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Cemil Çalışkan yaptı. Yapılan açılış konuşmaları sonrası Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç, 'Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep' adlı konferansı sundu ve 'Darendeli Hüseyin Paşa Vakfiyesi ve Sarı Mektep' adlı kitabının tanıtımını yaptı.

Açılış konuşmaları ve yapılan sunumun ardından Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan mezun olmuş ve öğretmenlik mesleğini Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda tamamlamış Olcay Tahtacı Kazaz'a, Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu çiçek takdiminde bulundu. Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç'a plaket verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şirehan Hotel'de Antep Harbinde İlk Direniş ve Sarı Mektep Konferansı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement