Sivas'taki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Sivas'taki Cinayet

Sivas\'taki Cinayet

Şarkışla ilçesinde tartıştığı kişi tarafından baltayla öldürülen 20 yaşındaki Davut Demirkaya'nın cenazesi defnedildi.

25.05.2014 14:52

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde dün tartıştığı kişi tarafından baltayla öldürülen 20 yaşındaki Davut Demirkaya'nın cenazesi toprağa verildi.

Demirkaya'nın cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundaki otopsi işleminin ardından Şarkışla ilçesine bağlı Samankaya köyüne getirildi.

Cenaze, köydeki camide Şarkışla Müftüsü Mehmet Cingöz'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Davut Demirkaya'nın kardeşlerinden biri, cenazenin defnedilmesi sırasında baygınlık geçirdi. Bayılan gence sağlık ekipleri müdahale etti.

Cenaze namazına, Demirkaya'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve vatandaşlar katıldı. Jandarma ekipleri, cenaze namazı sırasında köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Köy muhtarı Necati Altuntaş, ölen Davut Demirkaya ile zanlı E.T. arasında husumet bulunmadığını, ikili arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından bu üzücü olayın yaşandığını söyledi.

Demirkaya ailesinin 5 çocuğundan biri olan Davut Demirkaya, kardeşi Cabir ile dün Bahçecik mevkisinde hayvan otlattığı sırada tartıştığı 24 yaşındaki E.T. tarafından baltayla öldürülmüştü. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'taki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Vatan sewer: Bu gerizekalının birinin başını yakacağı çoktan belliydi.Olan davut kardeşimize oldu.böyle insanları ibretlik diye meydanlarda asmassan, sonuç insanları öldürmek bu kadar kolay olur.Allah bunu yapan caniyi kendi yaptığı gibi başına versin.Bir ailenin, bir suçsuz gencin ocağına ateş düşürdü.Allah yakınlarına sabır versin.Girdiği hapishaneden çıkamaz inşallah. 6 1 Yanıtla
  • su ecrin mine: mekanın cennet olsunn kardesımm allah sevdıklerıne bol bol sabır versınn... 3 0 Yanıtla

Advertisement