Siverek'te eğitim ve öğretime bu yıl açılan ancak geçen hafta etkili olan sağanak nedeniyle bodrum katını su basan okulda tadilat çalışmaları tamamlandı.
Geçen haftaki yağıştan etkilenen Selim Pınar İlköğretim Okulu'yla ilgili haberlerin basında yer almasının ardından inşaatı yapan firma, çatı onarımını gerçekleştirdi. Siverek Belediye Başkanlığı ise mahalle ile okulun girişi arasındaki yolu düzenlendi ve okulun bahçesini betonla kapladı.
Öğrenci velileri çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür etti. Söz konusu okulda çalışmaların tamamlandığı, yarından itibaren eğitim ve öğretime devam edileceği belirtildi.
Muhabir: Şükrü Dolaş
Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA
Son Dakika › Yerel › Siverek'te Sağanaktan Etkilenen Okulda Tadilat Tamamlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.