Sapanca ilçesinde düzenlenecek 1. Mahalli Off Road Yarışları öncesinde parkur hazırlıkları tamamlandı.
Soğucak Yaylası'nda 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek yarışlar öncesi Sapanca Off Road Derneği (SOFFDER) ve belediye ekipleri, hazırlıklarını bitirdi.
SOFFDER Başkanı Tolga Çömlekçioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun bu yıl ilk kez Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) bünyesinde gerçekleştirileceğini söyledi.
Parkur çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Çömlekçioğlu, "Kaymakamlık, belediye, jandarma ve Sapanca halkının desteği ile gerekli tüm çalışmaları tamamladık. Organizasyonun en iyi ve güvenli şekilde tamamlanması için bütün önlemlerimizi aldık. Amacımız, bu tür organizasyonlarla hem Sapanca'nın marka değerini arttırmak hem de off-road sporunu ilçemizde ve tüm Türkiye'ye daha iyi tanıtmaktır" diye konuştu.
21 Haziran Cumartesi günü kampa katılım ile başlayacak etkinlikler, 2 bin 500 metre uzunluğunda, 3 turdan oluşan Türkiye Yağlı Tohumlar Üreticileri Merkez Birliği (TÜYAMBİR) etabında gerçekleştirilecek S1, S2, S3, S4 ve genel klasman yarışlarıyla sona erecek. - Sakarya
Son Dakika › Yerel › Soffder 1. Mahalli Off Road Yarışları'na Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?