Sögiad'tan Söke AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sögiad'tan Söke AK Parti'ye Ziyaret

Sögiad\'tan Söke AK Parti\'ye Ziyaret

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD), Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

22.01.2014 13:44

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD), Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Söke İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Sökeli Genç İş Adamlarını Ak Parti Söke İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta, ilçe yöneticileri, Söke Belediye Başkan Adayı Metin Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Yeter Öztürk karşıladı.

SÖGİAD'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ak Parti Söke İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta; "Sökemizde seçim takvimi hızla akıyor. 70 günlük bir sürecimiz kaldı. Malum bu yarışta olan partilerimiz çeşitli çalışmalar yapıyorlar. Bizimde geçtiğimiz Perşembe günü belediye başkan adayımız belirlendi. Metin yavuz kardeşimiz adayımız oldu. Bizde son sürat ve çok iddialı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni binamız bize bir ivme kazandırdı. Çok daha rahat bir ortamda sizlerle buluşuyoruz. İnşallah bizlerde sizleri en kısa zamanda ziyaret edeceğiz" dedi.

SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı ise; "Biz SÖGİAD olarak yaklaşan yerel seçimle ilgili hem ziyaret, hem başarı dilemek, hem de vatandaş olarak beklentilerimizi gündeme getirmek üzere bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu seçim diğer seçimlere göre daha farklı olacak. Sebebi de Aydın'ın büyükşehir olması. Söke'nin bu zamana kadar Aydın'dan gerekli desteği alamadığını düşündük hep. Hatta bir üvey evlat gibi değerlendirdik. Bu algıyı kırmak istiyoruz. Tabi bunlarda gelecek başkanımızın Söke üstündeki proje ve yatırımlarıyla kırılacak bir olay. Biz bunu temenni ediyoruz. Seçimler tabii ki bu bir yarış. Bu yarışta herkes önde olmak ister. Bu seçim döneminde başkan adaylarımız ve partilerimizin seviyeli şekilde, projelerle gelmesini ve Söke için hayırlı bir seçim geçmesini diliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sögiad'tan Söke AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement